over Bloom

Bloom werkt met een flexibele schil van freelance professionals, zodat we altijd de juiste mensen voor de opdracht in kunnen zetten. Marieke Peters vormt de vaste kracht binnen Bloom projectmanagement & events.

Marieke Peters

“Ik studeerde leisure management aan de Internationale Hogeschool in Breda, waar ik ben afgestudeerd in de richting Creative Industries. Na diverse functies te hebben vervuld in events, marketing & communicatie vond ik het tijd om mijn eigen avontuur te starten en een eigen onderneming te beginnen.

 

Ondertussen heb ik voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers mogen werken en heel veel mooie projecten mogen produceren. Mijn kracht zit in de ontwikkeling van creatieve concepten waarbij het doel van de opdrachtgever altijd het uitgangspunt is.

 

Door de flexibele schil aan freelance professionals kunnen we ieder concept tot uitvoer brengen, van klein zakelijk tot grote publieksevenementen.”