Directeur Stevenskerk

Marieke heeft een enorme ervaring in het opzetten en begeleiden van zeer uiteenlopende projecten. Als je zelf geen idee hebt wat het moet worden, geen zorgen! Zij komt met originele ideeën en oplossingen. Vanuit het grote netwerk dat ze heeft, creëert ze verbindingen met vele partijen. Ze maakt het project af, tot op de laatste… Lees verder Directeur Stevenskerk

Groene Metropoolregio Arnhem Nijmegen

Voor de organisatie van ons jaarcongres werd ons Marieke aanbevolen. Betrokken, scherp, deskundig, ontzorgend, van concept tot eindproductie. Er was geen enkele twijfel om ook voor 2023 weer in zee te gaan voor wederom een geslaagd en perfect georganiseerd congres.

First Travel Partners

Duidelijke no-nonsense communicatie is waar Bloom voor staat. De kwaliteit tot multi tasken en oog voor detail, maakt hen de perfecte samenwerkingspartner voor grote eventproducties.

Directeur Vierdaagsefeesten Nijmegen

Enthousiast, loyaal en betrokken. Puntjes op de i waar het de uitvoering betreft en gevoel voor verhoudingen waar het samenwerking(mogelijkheden) betreft. Doelgerichte diplomatie en een harde werker met humor.